Kasten op maat

Kasten op maat duur ? Vraag vrijblijvend een prijs op en………laat u verrassen !

Kasten op maat
Totaalbouw Zeeland levert schuifwandkasten op maat van gerenommeerde merken. Deze kwaliteitssystemen hebben respectievelijk 10 en 15 jaar garantie zodat u verzekerd bent van jarenlang plezier van uw aankoop. Benieuwd hoe onze kasten er uit zien? Kijk op deze site naar de voorbeelden of maak een afspraak om onze showroom in Vlissingen te bezoeken. U bent van harte welkom!

Schuifdeurkasten
Kasten op maat is een specialisme. Het is elke keer weer een uitdaging om in het moeilijkste hoekje een prachtige kast te plaatsen. We werken met bekende merken schuifwanden. Als het niet in het programma zit van de fabrikant passen we de bestaande materialen zo aan dat deze wél toegepast kunnen worden als de situatie daar om vraagt. Deskundigheid, ervaring en technisch inzicht zijn hiervoor essentieel.

Of het nu gaat om schuifdeuren onder de gording op zolder, een voorraadkast in de bijkeuken of een op maat gemaakte kast onder de schuinte van de dakhelling, Totaalbouw Zeeland zorgt ervoor dat deze vakkundig geplaatst wordt. Het advies, het inmeten en de montage wordt door Totaalbouw Zeeland verzorgd. Laat u verrassen door de mogelijkheden !

Draai- en vouwdeurkasten
Draaideurkasten bestaan al jaren. Er wordt nog steeds vaak voor draai- of vouwdeurkasten gekozen vanwege de strakke uitstraling die deze kasten hebben.

Boekenkasten en wandmeubels
Wij maken boekenkasten en wandmeubels volledig naar wens. Dikte van materialen, kleur en uitvoering is door u te bepalen. Samen met de klant wordt een ontwerp gemaakt.

Inloopkasten
Inloopkasten zijn de droom voor veel mensen. Vaak horen we “dit wil ik ook wel maar dat past bij ons niet” Wij zeggen dan gekscherend ‘daarom maken we ze ook op maat”. Inloopkasten worden niet alleen in villa’s toegepast. In bijna iedere woning kan dit gerealiseerd worden.

Kasten op maat voor kantoor of archief
Veel foto’s van onze kasten zijn van kasten die geplaatst zijn in woningen. Onze kasten zijn echter ook uitermate geschikt om toegepast te worden in kantoren. De kastintereurs zijn leverbaar in diverse diktes en kleuren. Wat is er nu practischer dan een schuifdeur? Ruimtebesparend, kamerhoog en het ziet er nog fraai uit ook. Wij maken graag met u een plan om de beschikbare ruimte maximaal te benutten.

Ons werkgebied omvat heel Zeeland. We zijn dan ook vaak aan het werk in Goes, Terneuzen, Zierikzee, Middelburg, Vlissingen, Heinkenszand, Kapelle of de omliggende dopren. Maar ook buiten Zeeland komen wij regelmatig, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda en Antwerpen.

Offerte Aanvragen

[Not a valid template]