Duurzaamheid

Bij ons familiebedrijf staat een duurzame omgeving en een duurzame toekomst hoog in het vaandel. We begrijpen dat het beschermen van onze planeet niet alleen een verantwoordelijkheid is, maar ook een kans om een positieve impact te hebben op de wereld waarin we leven. Daarom hebben we recentelijk enkele belangrijke stappen gezet om ons bedrijf groener en milieuvriendelijker te maken.

Een verandering die we hebben doorgevoerd, is de installatie van zonnepanelen op ons nieuwe pand in Kapelle. Deze zonnepanelen voorzien niet alleen in onze eigen energiebehoeften, maar dragen ook bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. We benutten de zon om onze activiteiten duurzamer te maken.

Maar duurzaamheid is voor ons meer dan alleen groene energie. Samen met ons team onderzoeken we voortdurend manieren en kansen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Een belangrijk aspect hiervan is ons restmateriaal. Hout van kasten en andere materialen zoals verpakkingsmateriaal die anders verloren zouden gaan, worden nu zorgvuldig gerecycled en hergebruikt in nieuwe projecten. Op deze manier geven we materialen een tweede leven en verminderen we verspilling.

Daarnaast hebben we ons gericht op een duurzamere planning. Ons doel is om bezoeken en afspraken zoveel mogelijk plannen op basis van locatie, om de routes van onze monteurs en chauffeurs te optimaliseren. Daarnaast kopen we waar mogelijk in bij Nederlandse leveranciers. Zo minimaliseren we onnodige kilometers en verminderen we onze impact op het milieu.

Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.