Wanden en deuren (Hardglas en Staal)

Hardglas deuren (Hardglas en staal)

Totaalbouw Zeeland is ook specialist als het gaat om wanden en deuren.

Hardglas
Hardglas deuren en wanden creeren een optisch ruimtelijke effect en hebben door de luxe uitstraling een grote decoratieve waarde.
De deuren en wanden zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals blank, gekleurd, gefigureerd,met of zonder zandstraalmotieve etc. De deuren kunnen worden geleverd als schuifdeur, taatsdeur, pendeldeur, deur met scharnieren voor de montage in een houten of stalen kozijn of als schuifdeur.

Uiteraard staan wij u graag te woord met deskundig advies.

Design binnendeur van staal en glas
Een stalen designdeur met glas geeft uw woning of kantoor openheid en uitstraling. Wanneer u een deur van staal met glas combineert met een glaswand met stalen kozijnen is het effect van het glas maximaal. De ruimte lijkt veel groter dankzij het doorkijk effect dat u creëert met een glazen wand en glazen deuren. Het staal van de binnendeur is robuust terwijl het glas en de doorkijk het geheel weer elegant maakt. Een voordeel van staal is dat u de kleur van het stalen kozijn zelf kunt bepalen.

Stalen taatsdeuren
Wanneer u een stalen deur wenst die zowel naar binnen als naar buiten kan draaien is een stalen taatsdeur de ideale oplossing. Doordat een taatsdeur de scharnierpunten aan de onderkant en de bovenkant van de deur heeft, draait de taatsdeur makkelijk naar binnen én naar buiten.

We maken graag een ontwerp op maat voor u. Zullen we uw ideeën persoonlijk bespreken? Kom dan naar onze showroom.

Offerte Aanvragen

Hardglas deuren